Te ajutam non stop la orice inmormantare

Se intampla ca uneori sa avem de a face si cu evenimente nefericite cum este decesul unei persoane dragi si ca urmare vom avea nevoie de o firma de servcii funerare non stop.

In momentul in care vom alege o firma de servicii funerare non stop trebuie sa tinem cont de cativa factori:

  • Intrarea in posesie cat mai repede a ajutorului de deces, in baza talonului de pensie.De multe ori, birocratia complicata si legile care se schimba de la un an la altul ne pot impiedica sa organizam noi insine inmormantarea. Din acest motiv, este recomandat sa facem apel la o firma de servicii funerare cu experienta, care poate rezolva orice problema de ordin legislativ. Astfel, Casa Funerara Luca vine in ajutorul nostru cu promptitudine si profesionalism, pentru demararea rapida a procesului de obtinere a ajutorului de deces.
    Tot ce ne trebuie sa facem este sa pregatim urmatoarele documente: talonul de pensie, cartea de identitate, certificatul de deces, alaturi de o dovada a relatiei dumneavoastra cu persoana decedata.
  • Odata cu aderarea la Uniunea Europeana, au aparut cateva modificari legislative, ce trebuie respectate. Acesta este motivul pentru care va recomandam sa faceti apel la o firma de servicii funerare cu experienta in domeniu. Spre exemplu, putine persoane cunosc faptul ca, pentru obtinerea ajutorului de deces, va trebui sa obtinem inainte si un certificat medical constatator de deces. Acesta poate fi emis doar de catre un cadru specializat, care la finalul constatarii va elibera certificatul de deces. Acesta este esential pentru obtinerea ajutorului de deces.Pe langa acestea, De asemenea, casa de pompe funebre va facilita si:

– intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;

– obtinerea avizelor necesare de la SANEPID si Procuratura;

– realizarea unui dosar pentru ajutorul de inmormantare.


Atunci cand optati pentru o firma de servicii funerare, este recomandat sa alegeti una din apropierea dumneavoastra. Astfel, angajatii acesteia vor putea interveni rapid in cazul unor schimbari de ultima ora.De asemenea, o firma de servicii funerare cu experienta va stabili cu dumneavoastra procedurile inca de la inceput, fara preturi ascunse sau alte surprize neplacute.
Casa Funerara Luca ofera atat servicii de inhumare, cat si de incinerare. De asemenea, va asigura toate serviciile conexe, precum spalarea, toaletarea, imbalsamarea si transportul decedatului la capela si apoi la locul de veci.

Casa Funerara va pune la dispozitie si pachete de inmormantare, alaturi de obiectele traditionale religioase, candele, lumanari, precum si alte articole religioase, confectionarea si livrarea de coroane, jerbe si buchete de flori pentru inmormantare, procurarea unui sicriu sau a unei cruci, prosoape, asigurarea pachetelor necesare coliva, colaci, pachete cu produse alimentare, de post sau de dulce.

Leave a Comment