Spuma activa – eficienta in eliminarea tuturor tipurilor de murdarie

Atat sistemele de canalizare, cat si cele de ventilatie au nevoie de proceduri speciale de curatare pentru a functiona in parametri optimi. Astfel, echipamentul trebuie adaptat in acest sens.

La Unilift vei fi intampinat de o gama foarte variata de aparate si generatoare pentru spuma care sa iti serveasca drept ajutor de baza in prestarea serviciilor de curatenie. Cu ajutorul acestora vei putea elimina toate tipurile de depuneri, chiar si pe cele mai dure, in asa fel incat sa asiguri un sistem cu elemente curate si perfect functionale.

Cum functioneaza un generator de spuma?

Principiul dupa care aceste mecanisme reusesc sa produca spuma activa, absolut necesara pentru o curatenie in profunzime, este foarte simplu. Un generator este proiectat sa indeplineasca functiile a mai multor aparate precum compresorul de aer, pompele hidraulice, care sunt utilizate impreuna cu anumiti compusi chimici.

Acum, cu apasarea unui singur buton, ai garantia unei curatari in profunzime a hotelor si sistemelor de ventilatie, chiar si in locurile cele mai greu accesibile. Aceste aparate sunt prevazute cu un spatiu de depozitare unde se introduce substanta degresanta. Prin actiunea motorului va fi transformata intr-o spuma densa, care va fi injectata cu o presiune ridicata exact in punctul vizat. Aceste elemente garanteaza eliminarea imediata chiar si a celor mai dure acumulari de grasime. Mai apoi, se poate trece la functia de clatire care sa indeparteze excesul de spuma, lasand in urma o suprafata perfect curata si stralucitoare. Sunt prevazute cu diverse accesorii si capete de schimb, tocmai pentru a avea un control mai ridicat in ceea ce priveste directia de propulsare a substantelor.

Calitate si performanta in produsele Unilift Serv

Branduri renumite pe plan international precum Teinnova sau Rioned sunt cele care furnizeaza echipamentele specifice catre Unilift. Astfel, odata cu fiecare achizitie ai garantia unei calitati la nivel inalt la produse care asigura rezultate impecabile chiar de la prima utilizare.

Solicita o oferta personalizata

Acest lucru se traduce prin completarea unui formular specific in care sa incluzi atat datele personale si detalii despre companie, cat si specificatii cu privire la produs precum capacitatea necesara, elemente compatibile pe care deja le detii, tipul de servicii in care urmeaza sa il folosesti, etc. In functie de acestea se va calcula un pret care sa vizeze strict functiile solicitate.

In plus, daca nu stii care dintre modele ar fi cel mai eficient pentru nevoile tale, poti cere ajutor din parte specialistilor. In functie de informatiile furnizate in formular si de alte detalii, acestia iti vor putea face cateva recomandari care sa se plieze cat mai bine pe cerintele tale. Serviciul de consultanta este gratuit si se poate realiza atat online, cat si telefonic.

Leave a Comment